Specialisten in Psychodiagnostiek

 

Introductie op Testraad

Hierboven ziet u een aantal opties. Op elke pagina vindt u alle informatie die voor u van belang is. Lees deze informatie zorgvuldig, zeker als u ons de eerste keer bezoekt. De pagina's met informatie zijn vrij toegankelijk.

Om gebruik te kunnen maken van de beveiligde mogelijkheid van deze website, moet u inloggen in uw account.

 

Inloggen in beveiligde zone

Om te kunnen inloggen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze krijgt u nadat u zich hebt aangemeld als professional en een account hebt aangevraagd.
Als uw aanvraag wordt bevestigd, heeft u toegang tot uw persoonlijke account in de beveiligde zone. 

 

Beveiliging

Testraad werkt met beveiligde zones voor elke gebruiker apart. Wij voldoen aan de hoogst te stellen beveiligingseisen. In de zone waarin u werkt, zijn al uw gegevens afgeschermd voor oneigenlijk gebruik en wordt alle data beveiligd met behulp van versleuteling.
Lees hier over het privacyreglement.

Privacyreglement, gebruikersrichtlijn voor medewerkers van Testraad

Testraad beschikt over een document dat gebasseerd is op de uitgebreide versie van het Privacyregelement en aangepast conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. 

Privacyregelement Testraad

Veel gestelde vragen

 

Wat moet u doen? 

Bent u professional? 
Om als aanvrager verder te gaan met het aanvraagproces heeft u een inlognaam en wachtwoord nodig. Onder de pagina professionals vindt u verdere informatie over het aanmaken van een account. 

Bent u cliënt? 
U kunt bij Testraad op verschillende manieren psychologisch onderzoek aanvragen. Lees daarover meer op de pagina cliënten. Als u door een specialist (psychiater of psychotherapeut) wordt verwezen in het kader van de behandeling dan krijgt u instructies over de procedure en als dat nodig is een inlognaam en wachtwoord. 

 

Wie zijn wij?

Het managementteam van Testraad BV wordt gevormd door:
Harry Bergmans : Klinisch Psycholoog 
Ben Hogerheijde : Psychodiagnost Supervisor 
Jaap Kool : Psychiater
Leonie van de Wetering : Directie en Secretariaat


Lees de disclaimer.

 

Uw vraag niet gevonden?

Stel gerust al uw vragen via contact. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

 stel een vraag via contact 
 of
 e-mail naar bureau@testraad.nl