Specialisten in Psychodiagnostiek

Informatie voor Professionals

Testraad verzorgt psychodiagnostisch onderzoek voor u, zoals persoonlijkheidsdiagnostiek, neuropsychodiagnostiek, ADHD-onderzoek, intelligentieonderzoek en psychodiagnostisch onderzoek naar autisme spectrum stoornissen en hechtingstoornissen. 
Testraad kan door u specifiek gewenste testen afnemen. Ook kunnen wij uw min of meer gerichte diagnostische vraag vertalen in psychodiagnostische termen en daarop met een testbatterij antwoord geven.  

Testraad neemt zowel web-based testen af als face to face en eventueel ook op verschillende locaties.

Als u een persoonlijk account
 aanvraagt, kunt u cliënten aanmelden voor onderzoek.

Aanvragen en declareren  

Aanvragen uitsluitend door professionals in de SGGZ: 
U vraagt het onderzoek zelf aan en declareert in uw openstaande dbc. Testraad declareert bij u voor de dienstverlening een duidelijk gespecificeerde nota, waarin u de direct en indirect bestede tijd vindt, alsook de administratie-, huur- reis- en testkosten. De directe en indirecte tijd kunt u in uw eigen dbc schrijven. Wij hebben onze prijzen zo scherp mogelijk vastgesteld, zodat wij ruim binnen de uurprijs van uw dbc blijven. Meestal is dit gunstig voor u. Een uitzondering hierop kan zijn als uzelf al een dbc van net boven de 1800 minuten of van meer dan 3000 minuten declareert. Kijk ook naar onze tarieven

Aanvraag door de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist: 
Als een cliënt een medische verwijzing heeft, een verwijsbrief van de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist voor specialistische niet-klinische ggz-zorg, kan Testraad een psychodiagnostisch onderzoek en veelal een behandeling doen. De verwijsbrief moet een vermoedelijke diagnose bevatten en een aanvraag voor behandeling. Lees meer hierover op de pagina cliënten

Cliënt vraagt het onderzoek zelf aan: 
De cliënt vraagt zelf aan en betaalt het onderzoek ook helemaal zelf. De cliënt meldt zichzelf aan bij Testraad. Het onderzoek komt niet in een medisch dossier.
Zie de pagina zelf aanvragen

 

Wie kan verwijzen?

Testraad is een psychodiagnostisch instrument voor tweedelijns GGZ-hulpverlening (SGGZ). Psychiaters, Klinisch- en GZ-psychologen en Psychotherapeuten kunnen verwijzen.
 

De huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist voor niet-klinische ggz-zorg kan onder bepaalde voorwaarden verwijzen. Lees hierover aanmelden met verwijsbrief.

Wilt u direct beginnen?

Vraag nu uw persoonlijke account aan.

 

Vragen?

Stel gerust uw vragen via contact. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kies voor Testraad

 Psychodiagnostiek

  •  Zonder wachttijd
  •  Snel en betrouwbaar
  •  Scherpe prijzen

 

 Persoonlijkheidsdiagnostiek

 Neuropsychodiagnostiek

 AD(H)D

 Intelligentie

 Autisme spectrum stoornissen

 Hechtingstoornissen

 en overige, op aanvraag

 

 Second opinion Lees meer

Onderzoek aanvragen Stop 10/4

 Professionals

 Lees de informatie voor
 professionals en vraag een
 persoonlijk account aan. *hdl  

 

 Verwijzing door de huisarts 

stop per 01-05-2018

 

 Zelf aanvrager

 Lees de informatie voor
 zelf aanvragen.

 

Contact

 stel een vraag via contact 
 of
 e-mail naar bureau@testraad.nl